dissabte, 29 de març del 2014

EL PROJECTE DEL COS HUMÀ

Aquest segon trimestre a P-5 hem estat estudiant el nostre cos. Hem descobert coses molt interessants, i entre elles, que és una màquina impressionant !!!! Per tal de buscar informació sobre el cos humà ens han ajudat molt els materials que hem portat de casa: llibres, contes, dibuixos, objectes, jocs... Mireu, mireu, que guapos que estem tots amb el mural al darrera!!!
 

dilluns, 24 de març del 2014

Kandinsky a P3!!


Els xiquets i xiquetes de P3, a les sessions de llenguatge plàstic
s'han aproximat a l'obra de Kandinsky
S'han expressat plàsticament a través de les formes i els colors vius tan característics d'aquest pintor! 
Us agrada???


Les orenetes ja han arribat a P4!


A la classe de P4 hem celebrat l'arribada de la PRIMAVERA decorant les nostres finestres amb orenetes!!! Mireu com ens ha quedat!!!

dissabte, 15 de març del 2014

ELS MURALS DE P-5

Aquest és el del projecte de les girafes amb tot el material que vam portar de casa: contes, llibres, àlbums, articles, joguines, petits murals, disfresses, motxilles, dibuixos... Va quedar molt bonic!!!!
El que teniem al passadís d'animals de la sabana... I on també estàvem els xiquets i xiquetes de P-5 que, convertits amb girafes, ens hi vam afegir!
El mural de la roda de contes que, actualment està al passadís, on anem indicant a quin xiquet li toca cada setmana explicar el conte i on anem afegint les fitxes amb la foto dels xiquets que ja l'han representat.



divendres, 14 de març del 2014

EL PROJECTE DELS CORREFOCS

Els alumnes de la classe de P4 estem treballant el projecte dels CORREFOCS. Han portat moltes coses de casa: capes, maces, fotos, articles, murals...
MIREU QUIN RACÓ MÉS XULO!!!!

diumenge, 9 de març del 2014

Contes en família- P4

La Maleta dels Contes en família ja ha passat per totes les famílies de P4!!! Cada xiquet/a ha anat triant quin ha estat el conte que més els ha agradat compartir amb els seus pares, mares, germans/es... I el conte guanyador ha estat...


Esperem que hagueu disfrutat al costat dels vostres fills i filles!!!

divendres, 7 de març del 2014

Les manualitats de l'hivern

El passadís de P3

Els ninots de neu de P4

Els passadissos són estenedors amb roba de l'hivern

El dia de la Pau

Tots els xiquets i xiquetes de l'escola hem construït un colom de la Pau unint totes les nostres manualitats!! Mireu com ha quedat...


manualitat de P4

El Nadal

Les festes de Nadal s'han viscut amb molta alegria i nervis al Parvulari: el Fumera ens ha anat deixant missatges al mitjó de la classe, hem preparat tapes d'àlbums i assajat poemes i cançons de Nadal... Hem rebut amb molta il·lusió al Tronc que hem anat alimentant i que ens ha cagat diferents contes de "Les Mil i una nits"! I hem acabat aquest primer trimestre amb la emoció de compartir amb les nostres famílies les cançons al Festival de Nadal!!!



La Castanyada


LA PRIMERA FESTA DE L'ESCOLA, LA CASTANYADA!! 
I com cada any, preparem els tradicionals panellets, mengem castanyes i ballem danses tradicionals!
Mireu, mireu!